dissabte, 31 de gener del 2015

El cos humà en Realitat Augmentada amb Arloon Anatomy

Entrada per al blog Proyecto Guappis en castellà
Accés a la publicació original


En aquest blog ja s'ha parlat en més d'una ocasió d'apps educatives d'anatomia; alguns exemples: Anatronica, el cuerpo humano en 3D, The Human Body by Tinibop, Visible BodyThis is my body, Living Lung: ¡si respira...!, Heart Pro, ¡si late...! o Nuestro corazón por dentro. La majoria d'elles inclouen gràfics en 3D que faciliten la comprensió dels diferents sistemes i òrgans del cos humà. Avui us porto una altra app guappis que, igual que la que va presentar la Carol en aquest blog, afegeix una 'nova dimensió': la Realitat Augmentada.


Arloon Anatomy | The Human Body és una app desenvolupada per l'empresa valenciana Arloon. Amb ella podrem estudiar el cos humà complet de manera interactiva i aprendre així els sistemes més importants i llurs funcions amb representacions realistes en Realitat Augmentada.


En primer lloc, podrem seleccionar quin sistema volem estudiar: el respiratori, el circulatori, el digestiu, l'excretor, el nerviós, l'esquelètic, el muscular o el reproductor. Una vegada escollit, passarem a una interfície molt intuïtiva, en la qual podrem anar veient en 3D cada un dels elements que composen el sistema, obtenir informació i curiositats al voltant d'ells i fins i tot en alguns d'ells podrem fer un recorregut guiat amb animacions en 3D i textos explicatius. 


També podrem posar a prova els nostres coneixements amb tres tipus d'exercici: trobar, test i quiz. I per si fos poc, per a mi el detall que la fa imprescindible: podrem veure els diferents sistemes i òrgans en Realitat Augmentada, és a dir, sobre el nostre palmell de la mà gràcies al reconeixement que fa del marcador.


Arloon Anatomy es troba en castellà, anglès i àrab en diferents plataformes: existeix una versió d'escriptori per a Windows (cost de la llicència 3,99 €) mentre que, per a dispositius mòbils, a Android està de promoció a 1,99 € i a App Store el seu import és també de 3,99 €, tot i que recomano la compra del pack junt a dues altres apps d'Arloon, Geometry y Chemistry.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada