dimecres, 19 de novembre de 2014

Treballant la por amb DisMonster

Entrada per al blog Proyecto Guappis en castellà
Accés a la publicació original


Coincidint amb la seva estrena, avui presentem una app molt guappis: DisMonster. Es tracta d'un joc que ajuda els infants a racionalitzar la por i a enfrontar-se a ella amb més seguretat.


Arriba de la mà de Dabadugames, desenvolupadors també de GardenLab. Com ells mateixos descriuen: la por és un sentiment natural en els infants, però hi ha pors irracionals, com la por a la foscor i a les ombres, que poden generar una gran angoixa. 

Aquest joc d'exploració i precisió permet posar nom a les emocions per mitjà de la comprensió de l'origen de les ombres. A la vegada, s'estaran treballant conceptes bàsics com la diferència entre figura i fons, les dimensions o les figures geomètriques i habilitats com la psicomotricitat fina, l'orientació i la concentració. 


DisMonster presenta tres espais comuns de la llar: la sala d'estar, la cuina i el dormitori. Per composar les figures caldrà buscar, seleccionar, encaixar els objectes en la posició corresponent. Per si fos poc, a cada un dels espais també podrem crear els nostres propis monstres-ombra. Tot plegat, acompanyat de bonics gràfics, sons i música que constitueixen una genial ambientació.

De moment el joc està disponible en català, castellà i anglès per a dispositius iOS al preu de 2.69 €: enllaç App Store.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada