dimecres, 1 d’abril del 2015

El Sistema Solar en Realitat Augmentada amb Arloon Solar System

Entrada per al blog Proyecto Guappis en castellà
Accés a la publicació original


Fa uns mesos vaig publicar El cos humà en Realitat Augmentada amb Arloon Anatomy, una entrada que presentava les possibilitats didàctiques d'aquesta completa app. Avui us porto una altra app que és, en la meva opinió, una nova mostra d'Arloon com a referent nacional en el camp de les apps educatives. 


Arloon Solar System ens permet endinsar-nos en el fascinant món de l'astronomia i descobrir els cossos celestes que formen part del nostre sistema planetari com si els tinguéssim a l'abast de la mà. Aquest darrer detall no sorprendrà a aquells que som coneixedors de les apps d'Arloon, ja que totes les seves apps inclouen Realitat Augmentada, i és gràcies a aquesta tecnologia que podem experimentar i interaccionar amb unes aconseguides representacions celestes tridimensionals que apareixeran sobre el marcador.


Des del menú principal podrem seleccionar els següents continguts:
  • Els planetes del Sistema Solar: descripció, comparació i localització segons la seva proximitat al Sol.
  • La Terra i la Lluna: característiques, movimients i les seves conseqüències.
  • Els estels i, en especial, el Sol: la seva importància per a la vida.
  • El Sistema Solar: característiques i la seva ubicació a la Via Làctia.
  • Identificació dels diferents cossos celestes: cometa, satèl·lit, asteroide i meteorit.

Quelcom que he trobat molt encertat és que han estat afegits aspectes propis de la gamificació en una divertida secció: la teva habitació espacial. A mesura que anem avançant en els coneixements anirem desbloquejant objectes de la nostra estada espacial. Alguns d'aquests objectes els aconseguirem responent preguntes sobre la Terra i la Lluna. Ideal per a alumnes a partir de 10 anys, passaran una bona estona posant a prova els seus coneixements de manera lúdica i interactiva.


Arloon Solar System es troba disponible en castellà i anglès en diferents plataformes: existeix una versió d'escriptori per a Windows (cost de la llicència 1,99 €) mentre que, per a dispositius mòbils, tant a Android com a App Store el seu import és també de 1,99 €. Un preu més que rentable per tot el que ens ofereix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada