diumenge, 21 de juny del 2015

Loopimal: melodies, ritmes i moviments amb animals

Entrada per al blog Proyecto Guappis en castellà
Accés a la publicació original


Fa uns mesos, Rubén va publicar una entrada sobre Drawnimal, una app genial que molts ja coneixereu. Aquesta va ser la primera app del desenvolupador Lucas Zanotto "Yatatoy", qui l'any passat també va publicar Miximal, una app que combina tres animals i crea noves paraules a partir de tres síl·labes. Aquesta setmana el mateix creador ha tret Loopimal, app que no pot faltar entre les nostres guappis.

Loopimal és una app que permet als nens i nenes crear seqüències musicals amb sis diferents animals. Cada un d'ells tenen cinc sons propis que, al sonar, generen a la vegada divertits moviments del personatge.


Trobem tres modes: individual, doble i quatre animals alhora. A més de ser un fantàstic recurs per treballar l'ordre d'accions i la seqüenciació, si ho portem a classe podem fer partícips els nostres alumnes interpretant a la vegada xilòfons o d'altres instruments.



Loopimal està pensada per a nens i nenes d'entre 6 i 8 anys, però és tan intuïtiva que als més petits també els encantarà. Es troba disponible per a dispositius iOS (iPad, iPhone i iPod Touch de darreres generacions) a un preu de llançament de 2,99€.


Bon estiu i... a crear!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada