dimarts, 5 de febrer del 2013

Primera sessió #dmed13

Avui, 5 de febrer, a la primera sessió de  hem presentat el mòdul i hem fet un primer sondeig de l'activitat de cadascú a la xarxa: qui utilitza normalment les eines Google (en especial Drive), Twitter i més. Finalment, hem configurat el navegador Chrome sincronitzant-lo amb el mail Blanquerna i hem recordat com subscriure's a un bloc via RSS amb Google Reader.

En aquestes primeres tres hores s'han mencionat un gran nombre de recursos TIC. D'entre tots, hi havia alguns que desconeixia i que mereixerà la pena donar-los una oportunitat:

- El marcador Desa a Google Drive, que permet fer una captura en .png de la pàgina del navegador i importar-la a Drive, possibilitant compartir-la, afegir comentaris, etc.

- Presentástico, un blog amb consells per a fer bones presentacions.

- Twubs, una web que converteix els hashtags en converses i que segur que em serà de gran utilitat en la recollida d'informació per al meu treball de fi de grau.

- Pearltress, una xarxa social d'adreces d'interès (perles) disposades en forma de diagrama d'arbre. Els mestres s'han encarregat de fer un propi de l'assignatura que imagino que anirà creixent a mesura que avanci el curs.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada